Gå til hovedindhold

Netværksmøde for virksomheder: Bliv klogere på affaldets muligheder

Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord afholder netværksmøde for virksomheder om affald. Netværket er en del af EU-projektet RAW4RES.

Bahram Dehghan og Thorbjøn Stenholm_raw4res

Indhold

    Den 29. oktober kl. 09.00-11.00 afholder Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord det fjerde virtuelle netværksmøde i RAW4RES. På mødet vil der være oplæg og drøftelser om blandt andet kortlægning af affaldsressourcer, affaldsstrømme og affaldsminimering.

    På mødet vil Jesper Rulffs fra Skagen Havn præsentere deres kortlægning af affaldsressourcer og den nye affaldsbørs. Lars Hyttel fra Man Energy Solutions vil dele virksomhedens erfaringer med affaldssorteringer og affaldsminimering. Thorbjørn Stenholm fra Erhvervshus Nord vil informere om støtteordninger til affaldssamarbejder og affaldsminimering. Til sidst vil Linda Laursen fra Zero Waste præsentere deres tilbud om kortlægning af affaldsstrømme til virksomheder.

    Hvem kan deltage? 

    Vi inviterer virksomheder, affaldsselskaber, universiteter, NGO’er, offentlige institutioner og andre interesserede parter til at deltage i netværket. Uanset om I allerede arbejder med genanvendelse eller ønsker at starte, er I velkomne.

    Hvorfor deltage? 

    Ved at deltage i RAW4RES-netværket får I mulighed for at:

    • Skabe nye samarbejder på tværs af industrier og sektorer
    • Udnytte synergier netværket
    • Dele og modtage viden og erfaringer om bæredygtige teknologier og genanvendelse
    • Bidrage til grøn vækst og jobskabelse i Frederikshavn Kommune og Nordjylland

    Næste møde

    Efter netværksmødet den 29. oktober vil der være kvartalsvise virtuelle møder i netværket.

    Tilmelding

    Er I interesserede i at deltage? Tilmeld jer og evt. en kollega ved at sende en mail til PCJA@frederikshavn.dk

    Kontakt os

    Vil I vide mere om RAW4RES, er I velkomne til at kontakte chefkonsulent og projektleder Bahram Dehghan på tlf. 20 58 50 08 eller mail BADE@frederikshavn.dk.