Gå til hovedindhold

Nye hjemmesider 1. oktober

Frederikshavn Kommune har lanceret 18 nye hjemmesider, bl.a. er der kommet ny separat hjemmeside til politiske dagsordener og referater

Forsider af et udvalg af kommunens hjemmesider.

Indhold

    Hjemmesiderne er flyttet over på en ny teknisk platform, og noget vil minde om de gamle hjemmesider, mens andet er nyt. Bl.a. er alle menupunkter, der tidligere var under "Borger" på frederikshavn.dk nu at finde direkte i topmenuen (den mørkeblå bjælke). Søgningen på hjemmesiderne kan være udfordret det første døgns tid, men skulle gerne falde på plads. 

    Skræmdump af forsiden af frederikshavn.dk, der bl.a. viser emnerne i topmenuen

    Den gamle hjemmesideløsning skulle enten opgraderes eller udskiftes, og det var billigere at udskifte den.  Samtidig har den nye løsning flere muligheder for at designe hjemmesiden, så den passer bedre til at blive vist på mobiltelefoner, for mere end 60 % af hjemmesidens besøgende bruger mobiltelefoner.

    Abonner på nyt

    På frederikshavn.dk er der stadig mulighed for at abonnere på

      • Nyheder
      • Aktuelle høringer og afgørelser
      • Udbud
      • Legater

    Alle abonnenter er eller bliver kontaktet i disse dage, for Frederikshavn Kommune må efter persondatalovgivningen ikke overflytte abonnenter. 

    Hvis du vil abonnere, kan du gå ind på denne side og tegne abonnement: https://frederikshavn.dk/tilmeld-dig-nyhedsbrev-fra-kommunen 

    Nyhedsbrevet sendes ud to gange om ugen, tirsdag og torsdag, men vi gør en udtagelse og sender første nyhedsbrev ud onsdag den 2. oktober, så abonnenterne har fået mulighed for at tegne et nyt abonnement.

    Ny separat hjemmeside til dagsordener og referater

    Som noget nyt er politiske dagsordener og referater nu på en separat hjemmeside, som du naturligvis også kan abonnere på. 

    Du finder dagsordener og referater her: https://dagsordener.frederikshavn.dk/

    Abonnenter vil få en mail kl. 18, de dage, hvor der er nye dagsordener eller referater i forhold til den enkeltes abonnement. 

    De nye hjemmesider 

    Ta' et kig på en eller flere af de nye hjemmesider.

    Kontakt

    Hjemmesideredaktionen

    Klik på "Giv feedback", og skriv din kommentar eller forslag. Hjemmesideredaktionen vil derefter få din besked. Du kan også sende en mail til hjemmesideredaktionen.

    E-mail: hovedredaktionen@frederikshavn.dk