Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) kan hjælpe, hvis dit barn eksempelvis har udfordringer med:
-
- at tale eller høre
- trivsel
- læsning og stavning
- motorik
- at være sammen med andre børn og voksne
- en forsinket udvikling
- en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse
Hvordan kan I få hjælp fra PPR?
Som forældre kan I tage kontakt til jeres barns dagtilbud eller skole. Der er PPR medarbejdere fast tilknyttet alle dagtilbud og skoler i kommunen. I har også mulighed for at ringe til en PPR-medarbejder via sekretariatet tlf. 98 45 92 90.
Hvis der er behov for en specifik indsats, skal I udfylde et indstillingsskema. Skemaet udfylder I i samarbejde med barnets dagtilbud eller skole.
Hvad er et indstillingsskema?
Et indstillingsskema kan ses som den kontrakt, der laves mellem jer, daginstitution/skole og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning om PPR's medvirken. Det er derfor vigtigt, at I beskriver barnets stærke og svage sider, og at alle beskriver, hvilke initiativer der allerede har været iværksat. Desuden skal I beskrive, hvilke problemer I ønsker, at PPR primært skal hjælpe jer med.
Indstillingen skal sendes til PPR, som videresender til det tværfaglige team, som er tilknyttet dit barns dagtilbud eller skole. Her planlægges og koordineres tiltag og indsats.
Har du spørgsmål til en indstilling, kan du kontakte dit barns dagpleje, børnehave eller skole, eller kontakte PPR's sekretariat.
Hvem er Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR)?
Vi tilbyder familier, skoler, daginstitutioner og dagplejer pædagogisk- og psykologisk rådgivning, samt vejledning i forbindelse med børn og unges udvikling og trivsel i aldersgruppen er 0-18 år.
Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) består af:
-
- psykologer
- ergoterapeuter
- fysioterapeuter
- tale/hørekonsulenter
- småbørnsvejleder
- specialpædagogiske konsulenter