Bosætningsservice

Portræt af Almina Nikontovic

Bosætningsservice har et stærk netværk blandt kommunens virksomheder – og en stor del af vores daglige arbejde består i at hjælpe virksomheder og ledige med at finde det perfekte match.

Derfor kan vi også, hvis vi får din partners CV, være i stand til at rådgive om ledige stillinger og gode erhvervsmæssige muligheder i kommunen. 

Frederikshavn Kommune er dejlig – lige fra Skagen i nord til Voerså i syd. Og uanset om du er til idylliske fiskerbyer, havnebyer i hastig udvikling eller landsbyernes naturskønne hverdagsliv, har vi de perfekte muligheder til dig.

Vi tager dig gerne med på rundtur i kommunen og fremviser alle de bosætningsperler, du kan vælge imellem.

Og når du har bestemt dig for, hvor du vil bo, kan vi sætte dig i forbindelse med ejendomsmæglere, boligudlejere og oversigten over ledige byggegrunde, alt efter om du vil eje, leje eller bygge selv. 

Her i Frederikshavn Kommune ved vi godt, at smuk natur, gode erhvervsmuligheder og billige boliger ikke udgør et hjem i sig selv.

Det kræver nemlig også, at man har et godt netværk og kan få lov til at dyrke de fritidsinteresser, man har.

Derfor har vi også allieret os med kommunens mange foreninger og organisationer, så vi kan introducere dig til et netværk af spændende mennesker, der deler dine interesser – uanset om du er til sejlsport, jagt, tennis, håndarbejde eller noget helt femte.

Kontakt os endelig, så vi kan vise dig de mange muligheder, Frederikshavn Kommune har at byde på.

Kontakt Bosætningsservice

Almina Nikontovic
Telefon: 21 37 19 27
Mail: alni@frederikshavn.dk