Snup bjergetapen i prikket trøje

19-06-2017

Deltagerne bliver for alvor udfordret, når de bevæger sig ud på de høje stigninger på bjergetapen i LandsbyLØBET 27. juni
Til gengæld er udsigten over store dele af Frederikshavn Kommune helt unik på ruten gennem Gærum, Haldbjerg, Vangen, Sulbæk, Understed og Karup.

 

Folkene bag LandsbyLØBET opfordrer alle, der har lyst, til at iføre sig den karakteristiske prikkede bjergtrøje, når feltet bliver sendt af sted af Gærumboerne, der har lovet at sørge for høj stemning i startzonen. Ryttere, løbere og gående kan glæde sig til bjergetapen, der både byder på udfordrende stigninger, nervepirrende nedkørsler og bjergtagende udsigter hele vejen fra Gærum til målbyen Karup, hvor man kan stille sulten med sprøde pølser fra grillen.


Byrådsmedlemmer på jernhesten

Mette Hardam, formand for Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune, har på udvalgets vegne inviteret alle byrådskollegerne med på bjergetapen, som de kan opleve fra ryggen af en jernhest. Der er nemlig sørget for bycykler til alle, så de har mulighed for at få en snak henover styret med borgere i alle aldre. Når byrådsmedlemmerne kommer i mål i Karup, har de mulighed for at komme med input til Frederikshavn Kommunes nye landdistriktsstrategi.

”I Distriktsudvalget har vi sat en proces i gang, hvor vi gerne vil involvere så mange som muligt i at komme med deres input til en ny landdistriktsstrategi. Derfor inviterer vi hele byrådet med til LandsbyLØBET, hvor de møder borgerne i øjenhøjde og kommer tættere på den virkelighed, det handler om. Vi inviterer selvfølgelig også borgere, foreninger og erhvervsliv til at komme med deres bud på, hvad der er vigtigt at have fokus på i udviklingen af vores landsbyer. Det sker gennem forskellige aktiviteter, som i lørdags, hvor vi mødte mange familier, der fortalte om deres drømme for deres landsby på Hørby BørneMusikFestival,” siger Mette Hardam, formand for Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune.


Landsbyløbet - etape 4