Skal I med til Jobmesse?

31-01-2018

Virksomhederne har brug for arbejdskraft, og nu får de muligheden for at finde den: Frederikshavn Kommune holder Jobmesse. Over 1000 ledige er klar til at opfylde behovet. Hvem kommer først?
Sæsonarbejde, vikarjob, deltid, heltid. Uanset timetal, varighed eller branche, så er det nu muligheden er der. Hvis man som virksomhed har behov for at ansætte en eller flere medarbejdere i job i 2018, så deltag i Jobmessen i Frederikshavn, lyder opfordringen:

”Vi ved fra virksomhederne, at der er rift om arbejdskraften. Og til Jobmessen er der lejlighed til at møde de jobsøgende ansigt til ansigt. Samtidig har vi som samfund brug for at flere virksomheder tager et socialt ansvar. Derfor har det stor betydning, at man som virksomhed er åben over for at ansætte jobsøgende ledige, der måske ikke kan arbejde fuld tid, men hvor lysten og motivationen er i orden, eller hvor der er behov for et kompetenceløft i form af fx et truckcertifikat inden, de kan begynde i jobbet. Det vigtige er, at de jobsøgende er parate til at tage fat, og at de finder en virksomhed, der mangler netop deres kompetencer, så de kommer ind på arbejdsmarkedet igen. Vi håber, så mange virksomheder som muligt fra Frederikshavn Kommune deltager i Jobmessen, så der bliver sat handling bag ordene,” siger John Karlsson, formand, Arbejdsmarkedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

Ansæt på stedet

Virksomhederne får en stand, hvor ledige kan komme forbi til en uforpligtende snak og præsentation af CV. Formålet er at så mange som muligt ”finder hinanden,” og hvis der undervejs er brug for at få afklaret spørgsmål, så er Jobmessens arrangør, Jobcenter Frederikshavn, lige ved hånden: medarbejderne står klar med faglig bistand, der kan hjælpe både virksomheder og jobsøgende på vej. De er på stedet i stand til at afklare de fleste spørgsmål om kursus eller anden opkvalificering, hvis en ledig jobsøger har et bestemt job i udsigt, for at sikre at virksomheder, der leder efter arbejdskraft ikke kommer til at gå forgæves​.

​Gratis at deltage

Jobmessen finder sted onsdag den 14. marts 2018 i Arena Nord i Frederikshavn. Det er gratis at deltage, og virksomhederne får en standplads til rådighed, som de kan indrette efter behov.​