Om hjemmesiden

Skærmbillede af hjemmesidens forside samt abonnementsfunktion

 

Hjemmesiden skal give dig overblik og indblik

Du kan betjene sig selv og finde en lang række informationer om mange forskellige emner. Du kan eksempelvis skrive dit barn op til dagpleje eller vuggestue, og du kan søge om byggetilladelse. Brug gerne søgefunktionen til at finde det, der er relevant for dig. Øverst under "Selvbetjening" kan du finde alle selvbetjeningsmulighederne

 

Abonner på nyt

Tegn abonnement på nyhedsbreve fra kommunen og abonner på ændringer på de sider, du har særlig interesse for.

Hvis du tegner abonnement på nyhedsbreve, vil du få en mail to gange om ugen, hvis der er nyheder inden for de emner, du har ønsket at abonnere på. Du kan til enhver tid afmelde abonnementet igen. På forsiden kan du under "Abonner på nyt" vælge, hvad du vil abonnere på.
 
Nederst på alle sider, kan du finde link til "Abonner på ændringer på denne side". Abonnerer du på nyt på enkeltsider, vil du få en mail, når der er nyt indhold på siden.
Ønsker du af slette et sideabonnement, skal du skrive til: hovedredaktionen@frederikshavn.dk og fortælle os, hvilken eller hvilke sider, du ikke længere vi modtage en mail om, hvis der er nyt indhold.

 

Find kommunen på nettet

Frederikshavn Kommune har flere hjemmesider, bl.a. har skolerne egne hjemmesider, ligesom daginstitutionerne, biblioteket, musikskolen, Energibyen, stadsarkivet, tandplejen m.fl. har egne hjemmesider. Find kommunens øvrige hjemmesider her.
 
 

Tilgængelig på alle platforme

Hjemmesiden er fleksibel og tilpasser sig smartphones og tablets. På små skærme vil venstremenuen være nedenunder midterindholdet.
 
 

Opdateringspolitik

Centeransvarlige webredaktører og øvrige hjemmesideredaktører opdaterer. hjemmesiden. Det sker efter behov alle ugens hverdage.
 
 

Spørgsmål om hjemmesiden

Du er velkommen til at skrive til hjemmesidens hovedredaktion eller til de kontaktpersoner, der fremgår på de enkelte sider, hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget, du ikke kan finde. Hovedredaktionens mailadresse er i kolonnen til højre.
 
 

Kontakt

Har du kommentarer til hjemmesiden, er du velkommen til at skrive til hjemmesidens hovedredaktion:hovedredaktionen@frederikshavn.dk

Hovedredaktionen

Bente Schjønning
Webkommunikation og intern undervisning
Tlf. 98 45 51 92 eller 40 32 41 29
bens@frederikshavn.dk

Jacob Frithiof Wenzel
Systemadministrator
Tlf. 98 45 79 49 eller 30 52 82 14
jawe@frederikshavn.dk