Nyt program - Efterår/Vinter 2017

08-08-2017

Nu er Bibliotek & Borgerservices nye program for efterår/vinter 2017 klar!
Gå efteråret i møde med et væld af gode arrangementstilbud fra Bibliotek & Borgerservice. Vi har brugt sommeren til at sammensætte et spændende og inspirerende program, og vi har valgt arrangementer for alle aldre og enhver smag.

Der bliver både forfatterforedrag med fx Maria Helleberg og Merete Pryds Helle, og medrivende livshistorier fra Jason Watt og Mikkel Kessler. 

I efteråret skruer vi også op for debatten, og i anledning af kommunalvalget sætter vi fokus på demokrati, debat og valg. Med demokratiet og debatten som fokus afholder Frederikshavn Bibliotek for første gang en Demokratifestival, hvor alle er velkomne. Med Clement Kjersgaard som ordstyrer deltager en række lokale toppolitikere med borgmester Birgit Hansen i spidsen, en stribe lokale gæster samt folketingspolitikere som Morten Østergaard og Pia Olsen Dyhr og meningsdannere som Natasha Al-Hariri og Mikael Jalving. 

Børn og unge bliver så absolut heller ikke snydt. Bibliotek & Borgerservice kan præsentere youtubestjerne som Julia Sofia og RobinSamse, og vi fortsætter sidste sæsons store succes LAN Party. 

Husk du kan købe billetter på bibl.frederikshavn.dk​