Ny formand for Skagens Kunstmuseers bestyrelse

13-02-2018

Bjarne Kvist, 1. viceborgmester i Frederikshavn Kommune, er valgt som ny formand for Skagens Kunstmuseers bestyrelse
Frederikshavn Byråd har udpeget tre bestyrelsesmedlemmer for de næste fire år. Foruden Bjarne Kvist har byrådet udpeget tidligere borgmester i Skagen, Kurt Kirkedal Jensen, og byrådsmedlem Peter Sørensen som medlemmer af Skagens Kunstmuseers bestyrelse.

Museer i rivende udvikling 

På formandsposten afløser Bjarne Kvist advokat Hans Jørgen Kaptain, der har haft posten siden 2010. I Hans Jørgen Kaptains formandsperiode har Skagens Kunstmuseer gennemgået en rivende udvikling, herunder nybygning med fordobling af udstillingsarealet, fusion med Anchers Hus og Drachmanns Hus og en betydelig vækst i antallet af museumsgæster.

”Jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling af Skagens Kunstmuseers virksomhed, som Hans Jørgen Kaptain har sat sit præg på. Som menigt medlem af bestyrelsen har jeg på nærmeste hold fulgt det nære samarbejde mellem museets daglige ledelse og bestyrelsen. Skagens Kunstmuseers aktiviteter er en vigtig del af kulturlivet i vores kommune, til gavn for borgerne og i høj grad også som turistmagnet”, siger Bjarne Kvist.​

 ​​​