Ny busterminal i Frederikshavn

20-03-2017

Pendlere og alle andre, der kører i bus til og fra Frederikshavn, kan glæde sig til den 23. marts. Torsdag morgen klipper borgmester Birgit S. Hansen snoren til en splinterny busterminal.


Der er rundstykker til de morgenfriske buspassagerer og andre, der befinder sig på hjørnet af Kragholmen og Europavej lige over for Krudttårnet i Frederikshavn torsdag den 23. marts ved syvtiden. Denne morgen er der officiel indvielse af byens ny opførte busterminal og gode muligheder for at være en af de heldige, der får en af de 500 sunde morgenmadsposer, som uddeles til buspassagerne i dagens anledning.

 

Ny central placering

Jens Otto Størup, direktør i NT og Birgit Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune, indvier den nye busterminal i hjertet af Frederikshavn, hvor buspassagererne kan se frem til at vente på bussen i komfortable rammer. Med et symbolsk klip af snoren, markerer borgmester Birgit S. Hansen ibrugtagningen af den nye terminal, som har fået en ny og mere central og synlig placering i bybilledet - tættere på bl.a. Frederikshavn Handelsskole og færgeterminalen.Den nye trafikterminal skal sikre en bedre sammenhæng mellem tog, busser og cykler. Den nuværende busterminal flyttes fra Skippergade til østsiden af togstationen. Det betyder, at busserne fremover ankommer til busterminalen via Kragholmen. Der etableres en sti, så gående sikkert og nemt kan bevæge sig mellem busterminalen og togstationen.​