Naturvejledning

Svane med ællinger


Park & Vej og Naturvejleder Bo Storm står for naturvejledning i Frederikshavn Kommune. Naturvejledningen er med til at skabe en større forståelse for natur og miljøforhold gennem friluftsaktiviteter. Derudover sætter vi fokus på den natur, vi alle er en del af.

Arrangementer, artikler og grønne tiltag

Vi udbyder hvert år offentlige arrangementer, som fremhæver naturværdierne i kommunen, og de muligheder naturen rummer for borgernes fritidsliv. Som borgere eller turist kan du deltage i en række offentlige arrangementer. Du kan se alle vores naturarrangementer her eller i vores Naturfolder 2017 under 'Læs mere' her på siden.
 

Skoler og daginstitutioner

Naturvejledningen er også rettet mod kommunens skoler og daginstitutioner for at understøtte og inspirere til pædagogernes og lærernes aktiviteter i naturen – primært på kommunens arealer. Her holder vi oplæg og deltager i ture og arrangementer.

Vi tager betaling for bestilte arrangementer. Ring til Bo Storm og hør nærmere.

Grupper og foreninger

Vi arrangerer også guidede ture, foredrag og undervisning for grupper - dog kun i begrænset omfang og mod betaling. F.eks. for foreninger, spejdere og grundejerforeninger, men fordi de ikke er vores primære målgrupper, opkræver vi betaling. 

Har du en god idé?

Vi hjælper dig, hvis du har en god idé – f.eks. et naturgenopretningsprojekt, en dag med affaldsoprydning i naturen eller lignende. Kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål.