Frederikshavn Kommunes Hjemmepleje

Hjemmehjælp, der har et godt øje til dig!

Et godt øje til din trivsel og dit velbefindende er en vigtig del af pakken, når du vælger at få hjemmehjælp fra Frederikshavn Kommunes Hjemmepleje. Vi vil nemlig være sikre på, at du får præcis den service, der passer bedst til dine behov​
Vi leverer hjemmehjælp i hele Frederikshavn Kommune og varetager alle opgaver i forbindelse med personlig pleje, praktisk hjælp, omsorg og sygepleje. Du får altid en professionel hjælp af vores veluddannede personale både dag, aften og nat. 
 
Hjemmeplejen er Parat til Hjertestart
Vidste du at hjemmeplejen har 60 biler, som kører ud med hjertestartere i Frederikshavn Kommune, samt at 500 hjemmeplejere er uddannet i hjertelungeredning samt brug af hjertestartere?

"Sosu´er redder liv" - sådan skriver fagbladet FOA. Læs artiklen her

Elever – et frisk pust i hverdagen
Når du modtager hjemmehjælp fra Frederikshavn Kommunes Hjemmepleje, har du en stor chance for at møde en af vores ca. 100 elever, der er under uddannelse inden for plejeområdet. Målet er at blive den bedste uddannelseskommune, og derved sikre, at du og andre borgere i Frederikshavn Kommune, får den bedste hjælp og pleje. Vores faglighed er din sikkerhed for en tryg hverdag.
For mere information kontakt uddannelseskonsulent Majbritt Sund,
tlf. 9845 5319, mail: masu@frederikshavn.dk
 
Arbejdsmiljø – også til gavn for dig
Hos Frederikshavn Kommunes Hjemmepleje arbejder vi bevidst med arbejdsmiljø i dit hjem.  Det gør vi for at passe på vores personale og undgå arbejdsskader; men også for at sikre dig den bedste kvalitet i arbejdet.  
For mere information kontakt arbejdsmiljøkonsulent Anni Lykke Birkving,
tlf. 9845 5371, mail: anbi@frederikshavn.dk   
  
​​

Relaterede emner

Kontakt

Henvendelse til hjemmeplejegruppe

Benyt venligst ovenstående telefonliste.