Den særlige indsats får et skulderklap

21-04-2017

Over to hundrede nominerede, frivillige, talentfulde børn og unge, instruktører, trænere og forældre mødte op til Årets Prisfest. Kommunens foreningsliv hædrer i samarbejde med Frederikshavn Kommunes byråd flotte præstationer fra 2016
Der var ros og respekt, anerkendelse og begejstring til alle de enestående præstationer som her til aften blev præsenteret og hyldet i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Prisoverrækkelsen sker på baggrund af borgernes og foreningernes indstillinger og talenternes sportslige præstationer i 2016. Sport, musik, spejder, film og teater. Rigtig mange foreninger, frivillige og fantastiske dedikerede indsatser markerer Frederikshavn Kommune både udadtil og indadtil i kommunen, hvor glæden og samværet spiller en ligeså stor rolle som sejr og succes. Derfor skal de have en Godt Gået Pris, en pris som Årets Hold, Årets Leder, Årets Individuelle Præstation, Årets Kulturtalent. Eller en Integrationspris, en Sundhedspris, en Frivillighedspris. 

 

Borgmester Birgit S. Hansen opfordrede de tilstedeværende til at tage historierne om de mange imponerede resultater - skabt i klubberne, i byen, i kommunen - med sig og fortælle dem videre:

Jeg mener, der er god grund til at udvise begejstring over, at vi i Frederikshavn Kommune har et unikt foreningsliv, der udgør en stærk konstruktion, hvor det sociale, samværet og glæden ved at være sammen med andre mennesker trives, uanset hvilken fritids- eller kulturaktivitet, der er samlingspunktet. Jeg vil rose alle jer, der ”står bag”, dygtige ledere, trænere og frivillige, der hver eneste dag gør et enestående arbejde. Uden jer ville der ikke være nogen at hylde. Jeg vil også benytte lejligheden til at fremhæve alle frivillige på social-, sundheds- og integrationsområdet.  Jeg er imponeret over jeres store hjerte, der banker for dem, der har brug for en ekstra hånd. Fælles for alle nominerede og prismodtagere her til aften er, at I fortjener et stort tak for jeres arbejde. I er gjort af et helt særligt stof,” siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

Klik på linket for at se navnene på Prismodtagerne 2017​