Borgerservice

Billede af borger, der betjener sig ved computer, billede af træk et nummer og billede af borger, der blive betjent ved skranken

Om du er ung eller gammel, studerende eller selvstændig, pensionist eller småbørnsforælder er Borgerservice din indgang til det offentlige. Vi møder dig i øjenhøjde og hjælper dig med dine henvendelser – og kan vi ikke selv hjælpe dig, sørger vi for at finde dem, der kan.
 
Hvis du ikke finder det, du søger her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan sende en mail, et brev, ringe til os eller kigge ind på en af Borgerservicecentrene. I Frederikshavn og Skagen finder du Borgerservice på rådhusene, og i Sæby finder du Borgerservice på biblioteket.
  

Selvbetjeningsløsninger

Frederikshavn Kommune har samlet en lang række selvbetjeningsløsninger, så du kan betjene dig selv døgnet rundt. Du kan fx melde flytning, skifte læge eller få dit barn skrevet op til daginstitution. Se den samlede liste over Kommunens selvbetjeningsløsninger her.
 

Floorwalkere

I Borgerservice er der er medarbejdere, som guider dig i brugen af selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside. De hedder floorwalkere, og de er klar til at hjælpe dig indenfor åbningstiden. Du kan også få hjælp om onsdagen, hvor der ellers er selvbetjeningsdag. 
 
Husk at medbringe dit NemID, hvis du ønsker hjælp til selvbetjening.
 
Målet med floorwalkerne er at klæde dig så godt på til opgaven, at du kan bruge selvbetjeningsløsningen hjemmefra næste gang. På den måde undgår du en tur ind på Rådhuset. 
 

 Relaterede links

 

Kontakt

Borgerservice Frederikshavn

Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn
 

Borgerservice Skagen

Skagen Rådhus
Sct. Laurentii Vej 87
9990 Skagen
 

Borgerservice Sæby

Sæby Bibliotek
Rådhuspladsen 1
9300 Sæby
 
 
 
Åbningstider
Mandag 10.00 - 15.00
Tirsdag 10.00 - 15.00
Onsdag Selvbetjeningsdag
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00