Borgerservice

Billede af borger, der betjener sig ved computer, billede af træk et nummer og billede af borger, der blive betjent ved skranken

 
Borgerservice – i øjenhøjde
Om du er ung eller gammel, studerende eller selvstændig, pensionist eller småbørnsforælder er Borgerservice din indgang til det offentlige.
I Borgerservice møder vi dig i øjenhøjde og hjælper dig med dine henvendelser – og kan vi ikke selv hjælpe dig, sørger vi for at finde dem, der kan. 
Du kan enten benytte dig af en af vores mange selvbetjeningsløsninger eller henvende dig personligt.
 
Selvbetjeningsløsninger & Floorwalkere
Frederikshavn Kommune har samlet en lang række selvbetjeningsløsninger, så du kan betjene dig selv døgnet rundt. Du kan blandt andet melde flytning, skifte læge eller få dit barn skrevet op til daginstitution.
Floorwalkere er et korps af borgerservicemedarbejdere, som i åbningstiden - også om onsdagen, hvor vi holder selvbetjeningsdag - skal guide dig i brugen af selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside. Tanken er at borgerservicemedarbejderen og du sammen løser opgaven ved en computer.
 
Tanken er også at hjælpe dig så meget at du næste gang selv kan bruge selvbetjeningsløsningen hjemmefra, og så du "slipper" for en tur ind på rådhuset. Selvbetjeningsløsningerne er jo tilgængelige på hjemmesiderne 24 timer i døgnet.
 
Husk at medbringe dit NemID, hvis du ønsker hjælp til selvbetjening.
 
Personlige henvendelser
Hvis du ikke finder det, du søger her på hjemmesiden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten sende en e-mail, et brev, ringe eller kigge ind på en af Borgerservicecentrene, som vi har etableret på rådhusene i Frederikshavn og Skagen. I Sæby finder du Borgerservice på biblioteket.
 
Vi er indgangen til det offentlige på en lang række punkter, som du kan finde i menuen til højre under relaterede emner.
 
Vi gør opmærksom på, at der pr. 1. januar 2015 kun vil være én medarbejder til at udstede pas og kørekort, og der kan derfor forekomme ekstra ventetid. Dette er et resultat af besparelserne på Kultur- og Fritidsudvalgets område.