Biblioteker


Biblioteket er dit - Brug det!

Besøg kommunens biblioteker, hvor du har fri adgang til at låne bøger, musik, tidsskrifter, film og spil. Husk, at det er gratis at benytte biblioteket.

 

Åbningstider

Alle bibliotekerne har "betjent åbningstid", hvor du kan møde personalet og blive betjent personligt.
 
Du kan læse mere på de enkelte bibliotekers åbningstider på deres hjemmesider. Du finder et link til hjemmesiderne i under Kontakt. Klik på bibliotekets navn, og så kommer du ind på det valgte biblioteks hjemmeside.

Selvbetjent åbningstid

Bibliotekerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby har også selvbetjent åbningstid.
 
Det selvbetjente bibliotek er en selvbetjeningsløsning, hvor du selv lukker dig ind i biblioteket, og hvor du ikke har mulighed for at blive betjent af bibliotekets personale. Hvis du ønsker personlig betjening, er du nødt til at henvende dig i bibliotekets almindelige åbningstid. Du kan læse mere om selvbetjent åbningstid her.

Biblioteket er mere end bøger

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svaret på, så spørg på biblioteket. Har vi ikke det, du søger, henter vi det hjem fra andre biblioteker.
 
Er du i gang med at skrive opgave, kan du få vejledning i litteratursøgning, og vi finder også materialer til studie- og læsekredse.  Brug bibliotekernes forskellige nettilbud, f.eks. Netlydbog, Filmstriben, Bibzoom og e-Reolen.  
Vi afholder desuden også mange spændende arrangementer for både børn og voksne. 
 

Tilbud til blinde, svagtseende og gratis udbringning

Lydavisen er et tilbud til blinde, svagtseende, ordblinde og andre, som har svært ved at læse. Den udkommer en gang om ugen, den er gratis og bliver sendt til dig med posten, hvis du tilmelder dig på biblioteket.
 
Du kan også få bragt materialer gratis til døren, hvis du ikke selv kan komme på biblioteket på grund af alder, handicap eller sygdom.​
 

Hvor kan jeg finder flere oplysninger 

Få flere oplysninger om kommunens biblioteker, tilbud og åbningstider på bibl.frederikshavn.dk.

Kontakt

Kontakt og åbningstider

Frederikshavn Kommune har 5 biblioteker. Du finder dem i: Skagen, Frederikshavn, Sæby, Østervrå og Ålbæk.
Herudover er der 3 afhentningssteder i hhv. Elling, Hørby og Præstbro. 

Se bibliotekernes og afhentningsstedernes adresser og åbningstider her


Bibliotekets hjemmeside
 

Bibliotekets facebookside