Børnepasning 0-2 år

Børn i alderen 0-2 år kan blive tilbudt plads i enten dagpleje eller vuggestue.

Dagpleje
Dagpleje i Frederikshavn Kommune er fra 1. august 2015 en integreret del af hvert af de 4 dagtilbudsdistrikter, som også tilbyder vuggestue og børnehave.

På hvert distrikts hjemmeside kan du finde en masse brugbare oplysninger til dig, som kommende og nuværende forælder til et barn i dagplejen. Find link til distrikter under "Børnepasning 0-6 år" i menuen til venstre.

Du kan fx finde oplysninger om dagplejere, legestuegrupper, kontaktoplysninger til afdelingslederne for dagpleje, læse om rygning, måltider og sygdom i dagplejen samt meget andet.

Inden dit barn starter i dagpleje, kontaktes du af distriktets afdelingsleder for dagpleje, og sammen aftaler I et tidspunkt for et kontaktbesøg i dagplejehjemmet.

Vuggestue
Vuggestuepladserne i Frederikshavn Kommune ligger alle i tilknytning til en eller flere børnehaver eller 0-6 års institutioner i de forskellige dagtilbudsdistrikter.

Ved børnehavealderen kan dit barn fortsætte i en af distriktets børnehaver. Du kan også få dit barn skrevet op til en børnehave uden for vuggestuens dagtilbudsdistrikt. 

0-6 års institution
0-6 års institutioner (integrerede institutioner) har både vuggestue- og børnehavepladser på samme adresse. Dit barn kan derfor blive i institutionen frem til skolestart, hvis du ønsker det.